Ett steg närmare

På förmiddagen ägnade jag mig åt att lägga matta på hyllorna i femmans box. Det är riktigt roligt nu när jag blivit lite duktigare. Jag hade hjälp av Lina och Christina att städa idag. Medan jag var upptagen med mitt, så passade Ralle på att kissa på det nyspacklade golvet, så nu måste vi vänta på att det ska torka igen. Annars var ju tanken att jag skulle måla det idag.

Femman

 

Spacklet hade annars torkat bra under natten och Jan har kunnat slipa det blå båset i alla fall. Sen var jag snabbt framme med penseln 🙂

Blåa båset

 

Inka har nu öppnat ögonen helt och börjar bli medveten om saker runt omkring sig. Hon jamar och har börjat röra på sig mer. Idag hade hon vuxit på sig till hela 357 gram. Hon fyller tre veckor om två dagar.

Inka

 

Hon har hittills mest hållit sig i boet där det är skönt och tryggt. Hon har senaste dygnet börjat med att ta någon liten tur utanför boet. Mamma håller noga koll på henne, så hon inte springer för långt bort. Det börjar bli dags att ordna en bäbistoalett åt lilla fröken.

Inka och Maya

 

Neffi vill att jag skulle komma och gosa med henne, men jag höll upp min hand och sa att insatsen var något lite för hög. Hon lovade att inte bli så pass till sig igen. Hon vill ju bara ha lite kärlek. Jag förklarade att kärleksnafsa kan man få göra, men inga tuggor!

Neffi

 

Nisse, en av Novas ungar, var på besök idag tillsamman med sin rumskompis Stina. Stinas tatuering har blivit suddig och hon ville därför ha ett chip.

Nisse

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670