Fia-Lisa mår bättre

Idag mår Fia-Lisa mycket bättre. Hon äter som vanligt nu och orkar tar hand om ungarna. Jag tog fram dammsugaren idag för att storstäda och jag märkte att ungarnas sinnen vuxit till sig på några dagar, för nu lade de märke till ljudet och det var lite läskigt. De kurade tätt ihop sig hos trygga mamma, som inte verkade berörd.

Fia-Lisa med ungarna sina

Vi har haft besök nu på morgonen och Allan och Freddy har blivit tingade ihop. De blir innekatter i Stockholm och flyttar i januari.

Freddy och Allan

Vill ge ett stort tack till Harry och Gertrud som givit flera meter plastmatta som blev över från deras badrumsrenovering. Nu kommer den till stor nytta! Det kommer bli så mycket lättare för oss att hålla rent.

Våtrumsmatta som ska upp

Förbereder inför morgondagen på Granngården. Ska se till att vi inte glömmer något. Det är mycket små saker som ska med.

Får ett samtal om en honkatt som behöver komma till oss akut. Hon hade blivit lämnad kvar när ägaren flyttat sedan en tid tillbaka. Det fanns två katter i hushållet, men den andra honan hade hunnit söka sig bort. Denna lilla sköldpaddsfärgade honan på tre år hade tagit tillflykt på en veranda till en granne som kände igen den. Denna granne har adopterat två katter härifrån, så hon visste vart hon skulle vända sig. Hon är inte kastrerad och har haft flera kullar. Hon heter Tigris. Är lite försiktig, men hon är hanterbar. Har en god chans att komma till ett bra hem och få en ny start.

Tigris