Fler hälsningar

Tillbaka till vardagen, även om det inte är någon skillnad för mig. Alla dagar är likadana, men ändå olika. Rutinerna är likadana, men allt annat är nytt. Jag vet inte vem som kommer få mig att skratta först eller hur många pussar jag hinner dela ut innan dagen är slut och jag kryper till sängs.

 
Allan behöver inte sova ensam nu när Albert flyttat. Det finns många som gillar att trängas och villiga att ställa upp 😉 

Allan sover inte ensam
En julhälsning som dök upp idag från Desmond och Edvin, samt deras nya familjemedlem Dimitris, som varit hemlös i området där killarna bor. Familjen fick låna en fälla av oss för att kunna fånga in Dimitris och kastrera honom, samt göra honom tam. Han var väldigt skygg. Det går frammåt varje dag.
 
Desmond och Edvin
Dimitris

Det har gått bra för Albert att installera sig.  

“Bilresan gick bra, men hans jamningar skar i husses varma hjärta.
Albert är tuff och modig och väldigt nyfiken, han har redan gått igenom alla rum med hög svansföring, han gosar, spinner, busar och nu har han slocknat i soffan. Han har ätit mat, men ännu inte gått på lådan, han börjar tröttna på att vi sätter honom i den hela tiden. Våra gammelkatter är skeptiska men det ger med sig med tiden. Hunden är han inte alls rädd för, utan hoppar gärna ner på den utan rädsla, och nosar på honom.
Han kommer ta över hushållet inom kort.
Han spinner högt och verkar trivas.
Allt är ett äventyr. Han verkar väldigt självständig och behöver inte följa efter oss hela tiden, men köket är ju intressant det är ju på bänken där maten serveras.”  

Albert och husse