Rovers egen historia

Hej,

Jag heter Rover och Jultomten hade så mycket att göra att han missade att leverera en julklapp till katthemmet! Nu han har bett min Matte & Husse att hjälpa honom. Jag önskar verkligen mina “olycksbröder” och “olyckssystrar” en God Jul & Gott nytt år och att de får ett eget, riktigt hem. Jag vet hur det är att vara utkastad och övergiven!

Men, jag hade tur! Helt utmärglad var jag, det enda som fanns i min mage var mask! Öronen var fulla med skabb! Det fanns redan fyra katter i mitt nya hem, så egentligen “behövdes” inte en katt till.

Det här var nio år sedan och sen dess har mycket hänt. Jag har blivit en prisbelönt utställningskatt och tagit högsta titeln en huskatt kan få, Euromaster!

Här är jag, när jag fick min första NR 1, det heter inte cert när man är huskatt. Det var i maj i Uppsala 2003.

Rover

Här är jag i oktober 2008 i Varberg. För första gången lät man bästa senior / veteran huskatt, tävla mot de bästa raskatterna i de olika hårlagen. Domaren ansåg att jag var vackrast! Jag fick jättefina pokaler och andra priser!

Rover med några av sina priser

Det här är de fina kokarderna jag fick, när jag blev Euromaster i januari 2009!

Euromaster i januari 2009

Här är jag och min kompis TinTin. Andra påstår att vi reser i lyxklass på våra resor! Som om vi skulle vara bortskämda??!!!

Tyvärr finns inte TinTin längre, han somnade in för ett år sedan efter problem med njurarna. Jag trivs bra med att vara ensam-katt, då får jag all uppmärksamhet själv!

TinTin o Rover

Skulle det passa om jag skickar Matte och Husse med paketet i morgon, onsdag, ca klockan 13.00?

Många hälsningar

Rover

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12