För få timmar…

Jag har försökt att hinna med att uppdatera hemsidan, men det är svårt när det är så mycket annat som måste göras. Telefonen ringer konstant och det är många besökande på plats, samt att våra inneboende måste ha sitt. Vi är många som sliter, men ändå räcker vi inte till helt och fullt.

De flesta har stor förståelse för detta, men det finns några få som blir sura och otåliga på oss och som de säger;
– Ni svara ALDRIG i telefonen!!
De är få, men det är tillräckligt för att stressa på ytterligare och ge en dålig stämning. Det räcker inte med att säga att vi har otroligt mycket att göra, för det är ingen som riktigt förstår hur mycket det faktiskt är!

En kvinna ringde för att höra sig för om en katt som står på kö för att få komma till oss. Det är en okastrerad hane som även är tovig. Jag har förklarat situationen, men en del tror att det bara är de som har en hemlös katt på tomten, samt att de verkar ha bilden av att ett katthem är en institution som har oändligt med pengar och att de har rätt att kräva att vi ska hjälpa en katt!

När jag förklarade att jag inte hade plats ännu för den katten och att det kommer att dröja, så blev hon väldigt irriterad på mig och tyckte att katten har ju redan väntat i flera månader! Jag förklarade att jag faktiskt försöker göra mitt bästa och att jag bara har tillgång till vissa resurser.

Jag har vid tidigare kontakt med kvinnan erbjudit att katten skulle få komma hit för att bli kastrerad och rakad m.m. i väntan på plats, men att hon måste själv ombesörja infångandet och transport hit, men tydligen var det för mycket att lägga ner på katten…

Nåväl till det positiva är att jag har hunnit göra en presentation på några katter i alla fall och det har gett resultat 🙂 Bruno, med de pussvänliga ansiktet, har blivit tingad och flyttar om en vecka 😀

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21