Framsteg på kort tid

Vi hade en visning nu på eftermiddagen på de röda kattungarna. Av syskonen kommer förmodligen Crissy bli tingad.

Carl-Petter som ligger till höger i bild har varit framme en hel del idag och varit väldigt nyfiken, men fortfarande lite försiktig. Han blev väldigt intresserad och nyfiken när de små vita lekte med en pingisboll över golvet i korridoren.

Visning på de röda

  
Jag skulle tvätta bort lite av den gröna överflödsfärgen i öronen för att kunna avgöra vem som är vem av killarna. De är rätt lika varandra… Carl-Petter började kurra när jag klappade honom 😀 Han var jätte kelig!

Bröderna, Cristos och Crille, var lugna när jag klappade dem. De låg kvar och tyckte att det var ganska okej, men de hade inte riktigt bestämt sig för att slappna av.

Cristos och Crille

 
Syster-yster Crissy har också kunnat slappna av lite, men inte helt. Det kommer att gå fort för den här kullen att vänja sig vid att vara här.

Crissy

 
Mamma Lisa tycker att det är lite jobbigare att vara här, men det kommer att bli bättre. Vi gick in och stödmatade bäbisarna efter att vi hittat hela familjen i en stor hög i ett gömme, eftersom vi tänkte att det måste ha varit svårt för de små att kunna komma till och äta… Men de tog inte emot så mycket på nappflaskan, så tydligen hade de lyckats äta i alla fall. Det gick bättre sedan när jag plockade undan de röda 😉

Mamma Lisa

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670