Fullspäckat schema

Zabina har varit ganska trött de senaste dagarna. Har inte upplevt henne som sjuk, utan bara trött. Klappar man henne, så är hon jätte kelig och kurrar. Idag fick hon komma ut i köket en stund. Hon strök sig mot Zelma innan hon snodde Zelmas bädd…

Zabina

 

En strykning till är avklarad i karantän. Ett bås kvar som inte målats alls. Nu får jag lugna mig lite eftersom det flyttat in nya katter, även om de inte vill visa sig på bild.

Karantän

 

Jan har byggt om dörren till nians bås och ska sätta i en glasskiva som nysskydd. Alla dörrar ska få det såsmåning om, för att hindra eventuell smittspridning.

Jan

 

När Jan var klar med sitt, så kunde jag göra en strykning.

Nians nya dörr

 

Moa har blivit riktigt busig! Hon ska bara ta sig in i nian hela tiden och sen får man inte ut henne därifrån 😉 Får man ut henne, så smiter hon in igen så fort hon bara kan!

Moa

 

Chris har blivit tingad idag. Han flyttar till Väddö på måndag.

Chris

 

Zeb har blivit tingad och flyttar till Norrtälje om några veckor.

Zeb

 

Även Smulan har blivit tingad. Hon flyttar om en vecka tillbaka till den familjen som matade och senare också fångade in Smulan, mammakatten och syskonen.

Smulan

 

En av de nya katterna vi fått in har haft det mycket svårt som hemlös. Han är nu döpt till Lenny och är en äldre katt. Hans ena framtass är missformad. Ser ut som en gammal skada. Han haltar också lite på samma sida. Han kan inte hoppa. Det går inte att klämma och känna på honom ordentligt. Han är fortfarande rädd. Han äter i alla fall som en häst!

Det är inte den katt som vi trodde att han kanske kunde vara. Flera olika kännetecken som inte stämde tyvärr. Tråkigt på två sätt. De som saknar sin katt har inte fått något avslut och Lenny är fortfarande hemlös…

Lenny

 _____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670