Gos och sömnad

Kattungarna från motorvägen är väldigt sociala och kärlekstörstande. De tar ner en fullständigt när man kommer in till dem 🙂

Hubert, Harald och Hector

 

Deras öron är fulla av skabb, som vi behandlar, så snart ska de vara borta.

Kattöra med skabb

 

Den kattungen som hade ett öga helt igen proppat på grund av en infektion börjar redan bli bättre. Vi har klippt bort tovor och borstat, men det måste bli ett bad inom en snar framtid. Jag vill att de skulle landa hos oss först innan vi börjar vara “elaka” och kommer med påhitt, men de är så positivt inställda till oss att det börjar bli dags att få fram den vita pälsen.

Hubert

 

En kattunge har en skada på svansen. En fjärdedel någonting är borta. Det ser ut som en klämskada. Såret är torrt och fint.

Putte

 

De vill alla bara mysa med oss.

Hector vill bara mysa

 

Dags att klippa klorna kanske?

Jan är en klätterställning?
Jan
Jan

 

En syster i gruppen av grabbar.

Harmonie

 

En av de tre extra kattungarna som vi tog från polisen. De som skulle avlivas. En hane på runt 14 veckor. Vi vet inget om hans bakgrund. Han är helt tam, men lite avvaktande.

Christer

 

Ann och Christer har varit här idag igen och städat. Även gostanterna var här och hjälpe till. Man börjar ju bli riktigt bortskämd 😉 Jätte tack till er från oss och katterna 🙂

Ann gosjobbar

 

Vi har sytt fler kattsängar idag. Jag har redan blivit av med de som jag sytt tidigare, så vi gör fler 🙂 Måste ha ett gäng till öppet hus och även till julmarknaden. Det börjar ju närma sig.

Monica och Camilla syr

Cecilia stoppar sängarna

    
Det blev två sängar med hotta eldsflammor. De två som var leopardmönstrade är redan sålda. Ska försöka få tag på mer sådant tyg.

Eldsflammor

 

Foxy har blivit tingad idag och kommer att flytta till Åkersberga.

Foxy Black

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670