Granada hälsar

Hej Cecilia!

Idag har Granada varit hos oss i en vecka, och det har gått över förväntan!!! Först gick det sådär, sen gick det bra, sen blev det kanonbra!!

Helgen var tuff för oss alla (jag har ju två gammelherrkatter), “Killarna” var skeptiska mot den lilla tjejen, men hon är tuff som f*n. Hon fräser och säger ifrån, när de stora blir för jobbiga och lite för bossiga… Hon sätter dom på plats, hon har så mycket skinn på den lilla nosen!

Fredag, lördag och del av söndag var lite skakiga, men i måndags släppte det och allt funkade!

I onsdags sov alla 3 katterna i soffan nära varandra och Petter (den största opponenten) lät Nada äta ur hans matskål…

Nada blev direkt storhusses tjej, min 14-åriga son, och hon är gärna mest med honom. Själv är jag helt kär!!! Hon har en underbar personlighet och är så ljuvlig!

Hal som en ål (går inte hålla henne om hon inte vill) Snabb som en vessla (har aldrig sett en så snabb katt) Hoppar värre än en gräshoppa (helt otroliga hopp) Hungrig som en varg (hon var helt utsvulten när hon kom hit) Och hon rullar som en krokodil med sitt byte, Så jag är inte helt övertygad om att hon är katt 🙂

Lilltjejen har allas våra hjärtan och hon stannar här!

Hon har ett helt underbart kynne och jag älskar henne! (just nu ligger hon bredvid mig i soffan och snarkar högt) Hon är gosigast av alla gosigaste katter jag har träffat, eller ägt.

Jag har haft en del katter genom mitt liv, men den här tjejen är något helt extra 🙂 Hon pratar väldigt mycket. Hon är helt underbar och jag är så otroligt “nöjd” (fånigt ord)

Tack för ditt jobb och engagemang!!!

Mvh
Stinta – väldigt nöjd kattägd