Grönt är skönt

Jag kunde hinna med första strykningen av golvet i ettans bås idag. Det är bara tre kvadratmeter, så det tog inte många minuter att måla. Det är förarbetet som tagit tid. Jan har spacklat och slipat två gånger för att få ordning på allt skrovel.

Ettan

 

Roland var på återbesök på Albano idag och örat såg jätte fint ut tyckte veterinären. Ingen mer medicin behövs. Härligt! 😀 Tyvärr fick man inte fotografera.

Nellie är en mycket kelig dam. Något divig kanske. Hon vet vad hon vill och inte vill. Hon bossar mer än gärna över Sture och Pelle-Jöns. Till deras milda förskräckelse.

Juno är däremot väldigt nyfiken på nykomlingen.

Nellie

 

Jag försökte få en klok bild på Nellie att lägga ut på hemsidan, men hon skulle bara svassa runt och stryka sig mot allt. Nästan varenda bild blev suddig. Hon rörde sig snabbt mot mig när jag hukade för att fotografera henne. Provade att bara hålla kameran lågt, men icke…

Nellie

 

Juno ville också komma ut och gosa, men han fick vänta på sin tur. Ingen frigång i karantän inte.

Juno

 

När det väl blev Junos tur att komma ut, så var han väldigt nöjd. Han är en riktigt vacker katt och så otroligt snäll.

Juno

 

En nyfiken och lite blyg Emmet visade sig i gången varenda gång jag vände ryggen till. När jag tittade, så hoppade han tillbaka in till tryggheten i sin box igen. När jag vände ryggen till igen, så vips var han ute och studerade mig. Så där höll vi på en bra stund.

Emmet var ju den kattungen som gömde sig bakom skåpen i en vecka innan vi kunde fånga in honom. Han kom ner för att äta och gå på toa när vi inte var där och sedan klättrade han in i sitt jätte smarta gömställe igen.

Emmet

 

Paradis hittade ett skönt ställe att vila kväll på. Litet är bra.

Paradis

  
Jag upptäckte av en slump att jag fått med en blygis när jag fotade Paradis. Jag var så fokuserad på att Paradis var söt att jag inte såg att vackra Elise studerade mig.

Elise, Roland och Paradis i korgen

 
 
Frida och Moa blev hämtade på eftermiddagen. De flyttar till Lidingö tillsammans.

Frida har bott på katthemmet i 62 dagar och Moa i 333 dagar.

Frida och Moa

 
Frida har blivit nästa klistermärkesmodell. Många har bett om ett klistermärke, som är mer i frimärksstorlek. Jag har hittat en firma som kan göra dem åt oss till ett mycket bra pris.

Klistermärke

 

På en visning som jag hade idag så blev Eddie adopterad och flyttade till Rö. Det finns en ettårig hane i hushållet redan. Eddie har bott på katthemmet i 16 dagar denna gång.

Eddie

 

När klockan är 18.30 är i princip varenda blygis framme och leker. Bollar studsar och alla far som om de aldrig varit blyga, men Paradis är trött efter en lång dag med besök. Hon har redan lekt och kelat med varenda person som kommit in i katteriet idag, så hon är nöjd. Så nöjd.

Paradis

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670