Hälsningar från Edvin och Desmond

Här kommer en liten sommarhälsning från oss,

Tänk att vi har varit här i över två månader nu, tiden går så fort. Äntligen är sommaren här och jag och Desmond har äntligen få börjat vara ute, som vi har längtat!! Första gångerna tog husse och matte ut oss i varsin sele för att vi skulle få bekanta oss lite med omgivningarna, oj så mycket dofter och skojiga djur som finns att utforska här…….lite besvärande förstås att ha husse och matte i hasorna………Så på midsommarafton bestämde vi oss för att nu får det vara nog med att gå i sele, så vi smög ut och rymde från altanen. Vi var bara borta någon timma, men vi förstod att husse och matte hade varit lite oroliga och var glada att vi hittade hem igen. Så sedan midsommar får vi vara ute alldeles ensamma.

Desmond leder sorkligan med två fler fångster än mig, men sommaren är lång så jag ska nog hinna ikapp. Idag lyckades jag fånga en kraftig fin orm som jag bar in i huset………

Jag pussas med matte varje morgon och ser till att dom kommer iväg ordentligt till jobbet, dom kallar mig för sin mysfarbror.

Vi har många grannar och några av dem har kommit och sagt hej, Queen är en Grand Danois, verkar väl i och för sig trevlig…..om man gillar hundar, men är lite för stor för min personliga smak. Elmo är en röd katt som har hus ute på udden och som tittar förbi då och då. Varje kväll kommer det en grå kisse som husse och matte ger mat och som dom säger ska bli våran bror.

Vi har det bra här på landet. Vi skickar några bilder.

Edvin vid pennan

Ps, Desmond, Husse och Matte hälsar 😀

Edvin och Desmond
Desmond
Edvin