Hälsningar från Nalle

 

Idag har jag varit iväg och kastrerat Moa och Mimmi, samt Tindra en av Tjejens barn. När jag fick se Tindra fick jag se en mini-kopia av Tjejen 🙂 De är jätte lika.

Loke och Lotten blev adopterade tillsammans nu på eftermiddagen. De flyttar till en hästgård. Det finns 2 hundar och 2 katter i hushållet redan, samt kaniner.

Loke och Lotten Får en hälsning från Nalle idag. Han har det jätte bra i sitt nya hem."Jag var jättelugn när jag åkte hem till min nya matte o husse. Men 5 minuter innan vi var framme tyckte matte att det luktade väldigt illa i bilen. Jag kunde inte hjälpa att jag blev lite nervös, men matte sa att det inte gjorde något. Där jag bor på landet finns det redan en katt som heter Sigge och är 8 år. Han blev väldigt orolig när jag kom och hoppade upp och la sig på husses garderob. Jag gick runt och tittade, åt lite mat och drack vatten. Sen smög jag mig undan i ett hörn för att få vara ifred ett tag. Sigge kom fram och nosade på mig, men vi är inte riktigt vänner än utan låssas som om vi inte ser varann. Men lite nyfikna är vi ändå så det blir fler och fler "pussar". På kvällen låg jag i soffan när husse o matte tittade på TV och när husse gick och la sig hoppade jag upp och la mig på hans bröst. Han tyckte det blev både varmt och tungt men eftersom han gillar mig så fick jag ligga kvar hos honom. Jag är väldigt kelig mot husse o matte och rullar runt och lägger mig på rygg och visar magen för att bli omklappad. Då börjar jag spinna för att visa att jag tycker om när de gör det. Jag är jätteduktig på att äta och dricka och sedan går jag på lådan. Matte vill inte släppa ut mig än utan jag får vänta med det ett tag till.Nu har jag varit här i en vecka och både matte och husse älskar mig och nu ska bara jag och Sigge bli riktiga kompisar. Här vill jag stanna.Kramar från Nalle."Nalle

 

Vägde alla kattungarna i måndags och nu vägde jag alla igen. Arwen har gått upp 50 gram! De andra har gått upp mellan 10-20 gram, så hon har nästan ätit sig ikapp de andra. Hon kommer att få sova med Fia-Lisa och ungarna i natt.

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12