Härliga katter!

Hela syskonskaran myser tillsammans i sin bädd.

Undangömmet

 

Spike har vuxit en hel del sedan han först kom in till katthemmet. Han är jätte läcker och har en super härlig personlighet. De katter som nappas blir speciella. Inte bara för att man skapar speciella band med varandra, utan de får en helt annan relation till människor över lag. De blir mer öppna och sociala. Lite mer hundlika kanske man kan säga…

Spike

 

Han är ovanligt speciell med sina extra tår.

Spike

 

Äta, kissa och sova. Det är vårt program, men idag kom det in något nytt efter vi ätit och sovit. Nämligen lite bus 🙂 De brottades en liten stund och låg sedan och sprattlade mot varandra någon minut innan de plötsligt somnade mitt uppe i leken.

Tripp, Trulls och Gulli

 

Lite toalettbestyr. Tripp visar upp sin goa tjockismage. Han uppvisar redan vid denna ålder den där frånvarande nu-kissar-jag-vad-skönt-blicken.

Tripp

 

Mischka har blivit tingad idag! Äntligen får hon ett hem! 🙂 Hon kommer bli innekatt hos ett äldre par i Norrtälje. Det finns en hankatt på 9 år i hushållet redan.

Mischka

  

Förberedelserna är i full gång inför lördagens öppet hus. Det ska plockas och pysslas. Kattbäddarna är klara. Det blev ett mindre berg…

Katthemsbädden

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12