Hektiskt värre!

Telefonen ringde stup i ett och det har varit hur mycket som helst att göra, men det är bara roligt och positivt. Sen vart det någon som lämnade en hund på dagis som sa att det var en bra artikel om oss i tidningen idag. Lotta sprang genast till brevlådan för att hämta tidningen som vi inte hunnit göra på morgonen och ja, artikeln var väldigt bra 🙂 Inte konstigt att det var extra mycket att göra.

Dagen började med att vi fick in en kattunge på 4,5 vecka som hade hittats ensam i en rabatt. En liten tjej som de döpt till Zoe. Hon mår bra. Hade öronskabb och förmodligen mask i magen, för den är väldigt stinn.

Zoe

 

Zoe är en glad liten skit! Pigg och söker sällskap. Hon tog över Zelmas hus på en gång, vilket Zelma tyckte var lite läskigt och flyttade ut.

Zoe och Zelma
Zoe

 

Den unga mamman som vi väntat på hade gått in i fällan i helgen och lämnades till katthemmet tidigt på morgonen. Hon är mor till de tre kattungarna som fångades in i veckan. Försiktig, men har nog varit en tamkatt från början.

Dalia

 

Alla kattungarna har lugnat ner sig nu och landat inne i karantän. De är skeptiska, men lugna. Vi behöver få hit fler volontärer som kan jobba med deras socialisering och framför allt behöver vi volontärer som kan komma mer regelbundet. Är du intresserad hör av sig till oss.

Kattungarna i karantän

 

När vi fick en chans att sätta oss ner en stund och fika tillsammans på eftermiddagen passade Zoe på att äckla sig för oss. Vi vart alla helt sjuka…  😉

Zoe
Zoe
 

På kvällen fick Zoe följa med hem och Be-Biz var väldigt nyficken på vem det var som sov i buren.

Be-Biz kollar i buren

   

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670