Hundbesök

Thea, som är 15 veckor och har börjat på dagis hos oss, var väldigt nyfiken och ville komma in i katteriet. Hon såg att Lotta sprang in och ut genom dörren i köket. Vad fanns där bakom? Och varför får inte jag följa med? Så när Lotta öppnade och gick ut i köket från katteriet, så passade Thea på att slinka in. Liten och snabb. Inne hos katterna mötte hon ett gäng nyfikna kattungar och som vanligt var det en skräckblandad förtjusning att träffa en ny hund.

Kattungarna slutade genast busa med varandra och började stirra på Thea. Busiga Trixie var modigast och gick genast fram för att ta en närmare titt.

Thea kommer in

 

Thea hittade en mängd spännande nya dofter på golvet som var mycket mer intressanta än katterna. Festis vågade sig fram och nosade lite på Thea.

Thea snosar runt

 

Trixie kollade in Thea igen och Capris hängde lite försiktigt på, men höll sig på ett tryggt avstånd.

Vem är du?

Fler kattungar började komma ut ur boxen för att titta på hunden. Alla hade stooora ögon och de rörde sig väldigt sakta.

Uttittad

 

Snacka om att bli uttittad!

Katter som ätit blängsylta...

 

Trixie tyckte helt plötsligt att hon ville busa med Thea. Immie sköt rygg och de andra kattungarna kröp tätt ihop i väntan på att Trixie förmodligen skulle bli uppäten!

Trixie utmanar till lek

 

Hej, hej

Trixie och Thea

 

– Haha, nu tar jag dig!

Nu tar jag dig!

 

Då tyckte Thea att det blev lite jobbigt och sökte skydd hos mig.

Thea och Trixie

 

Men när Thea hade tankat lite kärlek, så kunde hon fortsätta att utforska katteriet en stund. Sen var lilla Thea trött av alla nya intryck och efter att ha varit ute och kissat gick hon och sov middag. Kattungarna var också nöjda och trötta efter de nya intrycken och gick och sov middag de med.

Thea

 

Fem stenkatter har fått nya hem idag. Nu är det inte många kvar till helgen. Jag har dåligt med bra stenar att måla på nu, så jag får se om jag får till några fler innan helgen.

Vi har också fått en insättning på 100 kr via sms från Vätö. Roligt att det fungerar 🙂

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670