Ingen halvdag här inte

Jan slipade golvet i femmans bås för andra gången, efter att ha spacklat det igen igår och nu var han nöjd. Han satte alla lister på plats, så då blev det min tur att göra entré målargrejorna.

Femman

 

Emelie hade tagit hem två kattungar som farit illa och hon misstänkte nu att de hade öronskabb, så hon kom förbi med dem så jag fick ta en titt under mikroskåpet. Och mycket riktigt så kröp det smådjur i öronen på dem. Den lilla honan hade mest skräp i öronen efter skabben. Vi gjorde rent och de var båda två jätte duktiga.

Emelie och Cecilia

 

– Puh! Äntligen klara… Ja, fast det var ju skönt att få rena öron.

Lill tjejen
 

– Vad då?! Är det min tur nu??

Lill killen

 

Inte så lätt att få till en påskbild…

Gulli, Trulls och Rottie
Gulli, Trulls och Rottie

  
 
Albin har varit lite hängig ett tag, men vi har inte kunnat sätta fingret på vad det är. Han fick kortison av Carl-Petter i tisdags och Albin är piggare nu. Han äter bra, busar och är super kelig, men han har trots det fortfarande lite dålig balans. Vi ska avvakta fortsatt utredning för att låta kortisonet verka helt.

Albin

 

Sneaky är en riktigt pratig tjej 🙂

Sneaky

 

Två strykningar gjorda idag, men jag tror att det måste bli ytterligare en imorgon för att det ska täcka helt. Sen kan Jan skruva upp klöspinnehyllan och en elementbädd, så ska det bli inflyttning så fort färgen på golvet har härdat.

Femman

   
_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12