Julmarknaden

Vi hade en otrolig tur med vädret måste jag säga. Kunde inte varit bättre 🙂 Tänk om vi fått gårdagens väder! Klart att lite snö hade ju varit mysigt när det är julmarknad, men vi som skulle stå stilla ute hela dagen frös faktiskt bara lite om fingrarna. Det var först när solen gick ner som det blev kallt och det kom råa vindar från hamnen. Då fick vi stå och gympa för att inte frysa.

Jag och Lotta var på plats på lilla torget kl 10 och började plocka upp alla saker, medan Jan stannade hemma för att ta hand om Gulli och Trulls, samt att städa i karantän. Ann och Christer hjälpte oss att ta hand om katteriet. Det var verkligen guld värt!

Gulli i Jans famn

  

Det var en hel del pyssel för att få allt att på plats i ståndet och få det att synas på bästa sätt. Långt före klockan 11 började folk att rycka i sakerna och flera av Lottas ljus blev sålda innan vi ens hade bestämt vad de skulle kosta.

Lotta och Cecilia

 

Det var en jämn ström av folk hela dagen fram till 16-tiden. Många som vi kände stannade och berättade om de katter de adopterat från oss och var väldigt förvånande över att vi kom ihåg katterna. Några ville komma förbi katthemmet och handla julklappar senare istället för att trängas vid ståndet.

Vi har haft en toppen bra dag 🙂

Cecilia

 

Jag har ingen exakt räkning på hur många lotter vi sålde, men det var säkert runt 500 st. Vi tog 5 kr styck för dem. Nästan 80 almanackor. Runt 25 av kattbäddarna och hälften av tändsticksaskarna gick åt. Bara fyra av ljusen behövde vi ta med hem.

När vi åkte till Norrtälje var bilen så fullpackade att den nästan såg ut som ett ägg! Tryck in och stäng dörrarna snabbt! Det var lite pyssligare att få ut sakerna snyggt 😉 Det var inte alls lika svårt att packa inför hemresan. Det märktes tydigt att vi sålt mycket.

Totalt fick vi in 14 862 kr.

Lotta

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670