Kändis på besök

Scarlett, eller numera Lucy, var på besök idag. Vi skulle ta en titt på hennes öron, för att matte trodde att hon hade skabb, vilket jag mycket enkelt med hjälp av mikroskopet kunde konstatera att hon inte hade. Vi gjorde rent i öronen och så får hon komma tillbaka på tisdag när det är veterinärdag.

Hon och Zelma hälsade glatt på varandra 🙂 De kände igen varandra på en gång!

Scarlett och Zelma

 

Vi har fått in en hel del loppisgrejer idag från flera olika hushåll, vilket vi tackar för 🙂 En av de som lämnade saker blev med också stenkatt.

Själv har jag pysslat med tidningen som ska bli klar till öppet hus. Jag har läst och rättat. Jan har läst och rättat. Lotta har läst och rättat. Sofia har läst och kommit med förslag och min mamma har tyckt att den var jätte bra, så efter att ha tryckt upp ett provexemplar har jag nu vågat börja skriva ut 150 exemplar.

Det är Nikita som pryder omslaget denna gång. En av Novas bäbisar från “den vita” kullen.

Medlemstidningen

 

När jag skrivit ut omslaget och blad två tog det svarta bläcket slut… Tonerkassetten var helt ny! Jag har reklamerat den och kommer att få en ny, men det hjälper ju inte mig idag, men, men… Det verkar som att det alltid måste vara något som ska bakåtsträva när man försöker utveckla och jobba framåt, eller hur!? Men jag är positiv. Det finns mycket annat jag kan göra tills den nya tonerkassetten förhoppningsvis anländer på måndag 😉

En ny klätterställning som vi fick idag var inte helt fel. Trettongruppen gillade den skarpt.

Några ur trettongruppen

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12