Kattflicka upphittad

En kattunge på runt 12 veckor har hittats i Grisslehamn. Inte id-märkt tyvärr. Det är en cremefärgad hona för ovanlighetens skull. Helt tam.

Nanna

 

Själv har jag varit ledig idag. Jag har hunnit med en hel del. Plockat några timmar inne på loppisen. Det har ju börjat dyka upp saker nu som ska ställas i ordning. Det är skönt att få plocka lite då och då, så man inte måste göra allt på en gång.

Jag har även målat sex stycken dörrstoppskatter som man kommer att kunna köpa när vi har öppet hus 3-4 september. Får se om någon är intresserad av att köpa mina konstverk till förmån för katthemmet.

Cecilia

    
Allt material har varit i princip gratis. Stenar från trädgården, slattfärger och lite av min tid. Desto mer till katterna 🙂 Riktigt roligt! Det är ju så sällan jag har tid att göra sådana här saker.

Cecilia

 

Nästan klara. Några små detaljer som ska målas dit när de torkat. Jag har valt ut tre stenar till som ska bli röda katter, så får vi se hur det blir. Jag kanske behöver någon till för att öva fram tekniken 😉 Den första katten jag gjorde idag blev ful. Nummer två och tre blev okej och de tre sista katterna blev riktigt bra om jag får säga så själv.

Dörrstoppskatter

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12