Kattungar på upptäcktsfärd

När vi städade idag lät vi dörren till köket stå öppen. Kattungarna tyckte att det var väldigt spännande att gå ut där och nosa runt. Ingen av dem såg nog Zelma, där hon satt snällt i en kattkorg.
Kattungar på upptäcktsfärd

Men sen när Zelma rörde på sig blev hon läskig. Ojoj! Men hon står snällt stilla och låter sin uppenbarelse sjunka in i Fredde.

Zelma hälsar på kattungarna

Spännande… Läskigt… Spännande… Läskigt… Efter någon minut var det som om Zelma alltid varit där och Fredde och de andra fortsatte leka som vanligt.

Fredde är nyfiken, men lite läskigt är det

Även katt-mammorna var nyfikna. Alla var framme och tittade på den konstiga nykomlingen. Fia-Lisa var coolast. Hon måste vara van vid hund sedan tidigare. Kakan var väldigt nyfiken och oberörd. Clarita var nyfiken, men tyckte att det var lite läskigt. Viola såg inte ens hunden.

Kakan är nyfiken och Frode är det med

Dalton får lite extra kärlek. Han vet inte riktigt hur han ska göra. Är detta farligt?

Dalton och Cecilia

Neej, så klart inte! Detta är riktigt myskig jö!

Dalton och Cecilia

Söta trollet Albert var och hälsade på oss idag 🙂 Vi skulle rensa hans öron och titta under microskopet eftersom jag hittde skabb hos Albert igår. Alla kattungarna har nu fått behandling. Albert passade på att ta en koll runt gamla stället innan han åkte hem igen.

Albert