Kicker hälsar

Hej på er!
Tänkte skriva lite om hur första kvällen och morgonen varit 🙂 Resan hem gick superbra! Han satt ett tag och stirrade förskräckt, försökte ta sig ut en gång men sen la han sig ner och sov hela vägen. Otroligt! Han var knäpptyst hela vägen också och en bra stund in på kvällen när vi kom hem.

Det tog ett tag innan han vågade komma ur buren men när han väl kom ut så gick det undan! Han sprang fram till de stora grabbarna som satt och stirrade förskräckt. Vet inte om det är det att han är så fluffig som får våra att tro att han rest ragg men de är väldigt rädda för honom! Men den lille skiten skulle fram och nosa och stryka sig mot dem. De ryggade tillbaka efter någon sekund och spottade och morrade lite.

Han lärde sig snabbt hur många vi var. Så fort någon lämnade rummet så började han jama efter den personen/katten. Nu kommer han när man ropar efter honom och han inte vet vart man är. Han är världens kelgris! Börjar spinna så fort man pratar med honom och möter ens hanD och stryker sig mot den. Gillar att ligga nära och trampa på en 🙂 Supermysig helt enkelt.

Killarna är fortfarande passiva och fräser och morrar på honom. Han försökte leka med Finn i morse vilket gick ganska bra. Finn fräste men ville ändå peta på honom.

Tack så hemskt mycket för allt och jag hör av mig med nya uppdateringar inom kort!
Ha det bra och ta hand om er!
Vänliga hälsningar
Frida, Didrik och de tre små trollen

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12