Kloklipp och flytt

Idag hade vi besök av föredettingar på löpande band. Först var det Bagerah och Focus som var här för att klippa sina klor. Vackra fröken Focus tyckte att det var helt onödigt att klippa klorna…

Focus

 

Bagerah har blivit en riktig panter på 6 kilo. Han fyller ett år nästa månad och var väldigt nyfiken på att kolla omgivningen. Hur mycket kommer han ihåg av oss och katthemmet?

Cecilia och Bagerah

 

Bagerah och Focus 2011

 

Fröken Kajsa var på besök även hon. Hon flyttade i slutet av april förra året. Hon trivs bra i sitt nya hem tillsammans med Mangaz och Monster.

Kajsa

 

Kajsa, 2011

 

Sigge har flyttat idag. Han flyttar till ett ungt par i Grind. Han kommer bli innekatt till att börja med. Han har bott på katthemmet i 7 dagar denna gång.

Sigge

 

Vi skulle få in en 8 veckors kattunge i kväll, som hade hittats övergiven i en park centralt i Stockholm när man rastade hunden. Kattungen var tam, men snuvig. De som hittade kattungen beslöt sig för att i nuläget behålla den. Hoppas att det går bra.

Imorgon kommer vi att få in en dräktig hona tillsammans med två stycken fyra månaders kattungar och två kastrerade hankatter. De kommer alla från samma hem. Det har uppstått en kris för ägaren och katterna kan därmed inte bo kvar. 

Det var flera blyga som visade sig när jag började göra i ordning middag. Astrid var först på plats.

Astrid

 

Astrid fick sällskap av Steve.

Astrid och Steve

 

Elise vågade inte komma fullt så nära, men hon visade sig.

Elise

 

Roland håller sig framme nu. Det har han inte gjort på minst två veckor. Han ser dock mest ut som att han ber om ursäkt för att han finns till. 

Roland (med Cilla och Flora)

 

Förlåt att jag frågar… Men jag vill så gärna också smaka lite. Tack snälla.

Roland

 

När jag började slamra med matskålarna så var det många fler som vaknade till efter eftermiddagens slummer och var sugna på en bit mat.

Katteriet

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670