Lång väntan

Det har varit en lång väntan för mig att kunna skriva på bloggen. Först var det tidsbrist som gjorde att jag låg efter, men den fjärde december kunde jag inte logga in. Trots att jag försökte återställa lösenordet gick det inte.

Efter en veckas konversation med dussinet personer på supporten lyckades de fixa så jag kunde logga in, men då uppstod något annat fel så det inte gick att komma till hemsidan eller bloggen. Det kändes inte som supporten var så suportig eftersom när de fixat en grej uppstod ett nytt fel och så vidare…

När allt tycktes vara kvaddat så ville de att jag skulle återställa hemsidan från en back-up och det gjorde att hemsidan blev till en stenåldersversion och jag kunde logga in på bloggen, men inte blogga.

Efter tre veckor av att försöka få ordning på allt har jag nu äntligen lyckats komma åt bloggen för att blogga!! Woohoo! 😀

Jag kämpar fortfarande med hemsidan. Jag skulle få hjälp av en kille som jobbar med hemsidor, men ännu har jag inte fått hjälp. Det tar sådan tid att hålla på när man måste testa sig fram och lära sig på vägen. Tid som jag inte har.

Jag fortsätter att försöka få ordning på hemsidan och kommer försöka blogga ifatt mig.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vår swish är 123 161 20 01

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12