Leo hälsar

Hej!

Jag fyllde ett år för inte så länge sedan, kommer inte exakt ihåg dagen men jag kommer ihåg det stora nya katträdet jag fick!

Leo

 

Jag har det super bra här hos mina nya föräldrar, i vintras var det väldigt spännande, dom var så tokiga och tog in ett träd! Trädet prydde dom med roliga julkulor och fint glitter som man kunde leka med, sen fanns där en massa presenter under granen. Jag trodde att alla presenter var till mig så jag försökte öppna många av dom.

Leo

 

Sen kom våren, första gången jag gick ut var jättespännande! Men mina människor envisas med att ha mig i lina, dom pratar något om en stor väg i närheten men den ser inte så stor ut från baksidan tycker jag! Men jag har jagat gräshoppor, fjärilar och mycket annat i sommar.

Leo

 

Jag är en väldigt social kille, jag gillar att prata med allt och alla.

Jag börjar bli en ganska stor kille nu, jag har inte lika mycket bus i kroppen längre säger mamma och pappa. Jag tror dom menar att jag inte är överallt samtidigt längre, när jag var liten gillade jag tex att klättra i gardinerna, men sen var jag lite för feg för att ta mig ner på egen hand så då ropade jag efter hjälp.

Leo

Jag har ofta inte tid på dagarna att mysa med familjen för jag har så mycket annat att göra. Men på natten brukar jag ta igen myset jag har missat under dagen!

Hoppas allt är bra med er!

Hälsa alla katter och Zelma från mig!

Kram från Leo med familj.

Leo