Lillan är busig

Ninni har ätit en bra frukost idag 🙂
Ninni äter bra

 Har hunnit sitta en stund och ritat i datorn. Ritningen är klar 😀

Ritning på karantän

Baltazar hälsar att allt går bra. Under sin första vecka i nya hemmet fångade han 3 möss. Sen tror matte att han fått för mycket mat, för det har gått utför med musjakten. Baltazar och schäfern i huset trivs utmärkt ihop.

Baltazar

Ninni äter bra varje gång jag är inne idag med små portioner. Nu till middagsmålet kom hon till och med fram ur sitt gömme och mötte upp mig för att få mat. Det känns bra. Håller detta i sig kommer hon att gå upp i vikt.

Jan har kommit på en ny finess till nya båset. En jätte klätterpinne. Det är en stor rulle från en av plastmattorna vi fick, som kläs in med matta. Den kommer katterna kunna klättra på från golv till tak. Ska få torka över natten.

Ny klätterstång

Fick precis ett samtal från en av våra faddrar att hon funderat i flera månader och ville nu adoptera Lillan och även Kaksmulan. Lillan har gjort otroliga framsteg under sin tid här. Hon kommer numera fram fast vi har besök. Klart hon är försiktig fortfarande, men hon är en riktigt fin tjej. Vår enklaste katthemskatt och även en maskot eller huskatt. Hon är vår första hemlösa katt. Hon kom till oss 26/1 när vi inte var något katthem ännu, men det var det som fick hjulen att snurra igång och se vart vi är nu nästan ett år senare. Hon kanske blir den hundrade katten som adopteras ut innan årsskiftet?

Lillan

 

Lyckades smyga på Lillan när hon busade. Ja, några sekunder i alla fall.  Katthemmet på You Tube