Linton flyttar (och även Zoe)

Idag har jag haft en familj med två mindre barn på visning. De kom speciellt för att träffa Linton och tycke uppstod, så Linton har nu flyttat till ett radhus Järfälla med sin nya familj. Det finns en katt i hushållet redan på 5 år. Linton har bott på katthemmet i 159 dagar.

Linton

 

Lintons nya matte hade samlat ihop pengar från vänner och arbetskamrater och hon köpte två stycken 10 kg säckar med kitten och en 10 kg Baby Cat från Royal. Sen hade hon snackat med zoobutiker och fått en hel del saker till katterna också. Vi fick fem transportburar, en stor påse med leksaker, en klätterställning, två bollbanor, flera lådor med blötmat och en flera påsar med torrisar. Snacka om julafton!! Vi tackar många gånger om 😀

Julafton på katthemmet

 

Tofta mår lite bättre, men bara lite. Hon är så himla liten och smal att det gör ont att se på henne. Hon är stilla väldigt mycket. Hon äter, men inte fullt det hon skulle behöva. Hon är inte uttorkad längre och det är ett bra tecken, men hon är riktigt medtagen. Hon ska absolut inte behöva lida, men just nu mår hon hyfsat och vi kämpar på ett tag till.

Hon har fått flytta in till de tre musketöserna nu när Linton flyttat idag. Det är en av de ljusare boxarna i katteriet och jag tänkte hon skulle uppskatta att kunna sitta i fönstret. Tjejerna är snälla och jag hoppas att de ska trivas ihop.

Jag vill tacka er som satt in pengar till Tofta. Det är oerhört tacksamt att veta att ni stöttar oss.

Tofta med Freja och Paradis

 

Melker smet ut idag och kollade runt i hallen och i köket. Först fick han hållas eftersom jag tyckte att han var söt…

Melker

 

…Men sedan började han festa loss lite för mycket. Han var nyfiken på kattgräset som växer i köket, men sen hittade han mina Ampelliljeskott och de var tydligen jätte goda. Han välte vasen och vattnet rann ut. Sen hade han ner vår fruktskål i golvet och den klarade så klart inte fallet. Innan jag hann få tag på honom hade han hunnit hoppa upp på min dator och fått loss en tangent, som jag inte vet hur jag ska få fast igen… Allt på några minuter… Nu är han förvisad till sin box. Snacka om att han är en handfull!

Melker

 
Zoe har också flyttat. Nu är det bestämt. Hon stannar hos mig och Jan. Det fungerar så bra med henne och de andra katterna.  Vi har så klart också blivit helt kära i henne 🙂 Zelma älskar henne också, även om Zoe envisas med att bita i hennes tassar så fort hon blir busig…

Men hon kommer att döpas om till Rottie eller så ska jag stava det Ro-Tee. Uttalas Råtti i alla fall 😉  Bara för att jag har kallat henne för lill-råttan hela tiden och sen när hon vill något, så sjunger hon som en liten Pavarotti. Hon håller på länge också. Jag har aldrig träffat en katt som gjort detta. Det är riktigt häftigt! Nu är det för sent i alla fall. Hon kommer som en skållad råtta när jag ropar rrrrrrråååttii!

Zelma och Ro-Tee

 

Vem där? Jo det är Tigris, min tredje katt jag tagit från ett katthem 🙂

Tigris

 

– Dej tar jag!

Ro-Tee och Tigris

 

Zoe bangar inte! Hon är med på noterna. Hon smyger tillbaka.

Ro-Tee och Tigris

 

– Jag kan se dig!

Ro-Tee och Tigris

 

Lite bus i dörrspringan.

Ro-Tee och Tigris

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670