Lite jobb i salen

Det var en lugn måndag, så efter att katterna fått sitt så ägnade vi några timmar på eftermiddagen inne på loppisen. Vi har fått in en del saker, som vi måste gå igenom och ställa upp. Lite dammigt har det hunnit bli också sedan november.

Salen

 

Gulli och Trulls var väldigt nyfikna på detta stora rum som de aldrig varit inne i. Rottie tyckte faktiskt att det var läskigt, så hon ville inte vara med.

Trulls

 

Gulli var nöjd redan efter någon halvtimmas upptäcktsfärd och lade sig till rätta på en hög med mattor som Zelma bäddat med, för att få den rätta känslan.

Gulli och Zelma

 

Trulls höll ångan uppe ett bra tag till, men så småningom blev även han trött.

Gulli, Trulls och Zelma

 

Jan hittade en ljusstake i sten bland loppisens nya saker, som jag kommer omvandla till en stenkatt. Vi hade en på loppisen i höstas och den såldes snabbare än färgen hann torka. Jans syster Maj har samlat stenar åt mig i Upplands Väsby som nu håller på att förberedas för att bli stenkatter. En blev klar igår kväll.

Blivande stenkatter

 

En grå stenkatt klar. Den första för i år av många.

Stenkatt

 

Har du en ljusstake i sten som ligger och skräpar? Eller någon bra sten att göra stenkatt av? Då tar jag tacksamt emot dem. Ytan måste vara hyfsat slät. Allt från små stenar upp till dörrstoppsstorlek. Tänkte hinna få ihop ett gäng inför öppet hus.

Stenkatter

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670