Lite smått och gott

Novas bäbisar äter och växer bra. Ögonen börjar titta fram i små små springor. Snart har de öppnats helt. Nova själv, hon äter som en häst.

Novas små

Ros-Anna har efter mindre än ett dygn vant sig vid att vara här. Hon är jätte sällskaplig. Gör kullerbyttor och kråmar sig när någon kommer in. Det var inga problem alls att avmaska henne eller klippa klorna.

Ros-Anna

Ninni vågar komma fram mer och mer. Hon tar också för sig. Det gjorde hon inte i början. Hon pratar mycket, men har fortfarande lite svårt för att kela med oss. Lite mindre av ett benrangel än tidigare. Hon har blivit mycket mer nyfiken och tittar runt trots andra katter. Hon klarar av att äta med de andra i sin box utan problem. Idag kom hon ut när alla kattungarna var ute och fick sin frukost. Lite lättare att städa inne i boxen om alla småttingar är ute och gör annat 😉

Ninni

Roland gör inte mycket väsen av sig. Han är också rädd för att bli klappad. Det går jätte bra att hantera honom och klippa klorna även om han är osäker. Det går bra att få klappa honom om jag bjuder på något gott i utbyte. Räkor är extra gott. Även köttfärs. Annars är han matglad i det mesta. Vi jobbar på.

Dricker Rolle med svansen?

Idag har Zingo kommit tillbaka till oss. Hon blev adopterad för 2,5 månad sedan och det har fungerat så bra i det nya hemmet. Alla har varit överförtjusta i henne. Dock var ett barn lite småsnorig hela tiden och det gick inte över, så efter besök hos läkare denna vecka visade det sig att det var allergi mot katt som gjorde honom snuvig. Zingo kunde därför inte bo kvar och naturligtvis är hon välkommen tillbaka till oss.

Zingo

18.20 kom det in två katter som vi väntat på. Det hade varit svårt att fånga in dem. De har matats under minst två månader i Södersvik, Hattsundet. Förmodligen ett syskonpar.

Två nya katter

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12