Tre nya ansikten

Vi har fått in tre katter idag.

Den första honan, Diesel, har stått på väntelistan sedan oktober. Hon har bott ute minst ett år. Hon har fått två kullar under tiden som hemlös som vi vet. Familjen som matat henne lyckades placera ut höstens kull till bra hem. Familjen var mycket förtjusta i Diesel, men det fanns allergi i hushållet, så det gick inte att behålla henne, men de tog ändå in henne när det var som kallast. Hon är lugn och kelig.

Diesel

Jag hann bara lägga ut Diesel på hemsidan, så ringde en familj från Kårsta och ville komma och hälsa på henne på eftermiddagen. De blev mycket förtjusta i varandra, så nu är Diesel tingad. Hon kommer att bo kvar här tills hon blir kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Den andra honan, Smilla, som kom in idag är brunspotted och gått ute en tid i Norrtälje. Hon togs in när det var som kallast, men gick inte ihop med husets tre katter, så hon har stått på väntelistan att få komma till oss. Mycket tillgiven och kelig.

Smilla

Den tredje honan, Ros-Anna, har gått några månader i Kragsta torp och sökt mat. Hon är sköldpaddsfärgad med mycket vitt. Trevlig och mycket kelig.

Ros-Anna

 Missi har blivit adopterad idag. Hon kommer att bli innekatt i Norrtälje.

Missi

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12