Liten och stor flytt

Maya och Inka har fått byta box. De har fått flytta in till en lite större box med fönster. De är fortfarande kvar i karantän, men det är mest för att det är renaste stället för lilla Inka att bo på just nu. Hon är så liten och därför fortfarande väldigt mottaglig för smittor.

Inka utforskar en liten bit utanför boet. Det är läskigt spännande, men hon vågar inte gå utanför den lurviga mattan som finns utanför boet om inte mamma finns där. Hon fick sedan syn på kamerakvinnan och började prata en hel del med mig. Tills hon befallde mig att komma till henne för att gosa. Hon kunde ju inte gå på det kalla hårda golvet för att komma till mig.

Inka

 

– Hallå! Jag vill gosa NU!

Inka

 

Cilla blev adopterad idag. Hon flyttar till ett par på Vätö. Husse är pensionär, så hon kommer ha sällskap eller rättare sagt vara sällskap åt husse på dagarna. Hon kommer att få vara ute när hon bott in sig. Cilla har bott 256 dagar på katthemmet.

Cilla med nya husse och matte

 

Även Tindra har flyttat. Lika snabbt som förra gången. Hon flyttar till en kvinna som är hemma mycket på dagarna. Jag tror det blir riktigt bra denna gång. 

Tindra

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670