Lugn söndag

Igår var gostanterna här och hjälpte oss att städa och idag fick vi hjälp av Ann och Christer. Det var jätte trevligt och skönt att få lite avlastning.  Börjar känna mig lite bortskämd 😉

Jag hann skruva upp två hängmattor som Ann sytt, så får vi se vad katterna tycker. Det var inte det perfekta stället, men jag ska sätta vaktmästaren på att göra det bättre vid tillfälle.

Hängmatta

 

Lotta kom och lämnade småttingarna vid 18-tiden för att hon skulle slippa släpa på dem i kylan på morgonen på väg till jobbet. De hade ätit och busat ganska mycket innan de kom, så det var väldigt trötta.

Tre syskon

 

Rottie var väldigt nyfiken på de som var inne i transportburen.

Nyfiken Rottie

 

När de sovit några timmar tyckte jag att det var dags för att äta lite och de fick komma ut. Gissa om de har växt! På de 48 timmarna som jag inte sett dem, så har de vuxit jätte mycket! De var inte så väldigt hungriga. De åt lite och tittade runt lite innan vi gjorde toalett och de somnade igen.

Zelma, Rottie och syskonen

 

Bäbisarna var väldigt snälla. De sov och sov. Jag var uppe och försökte få i dem lite mat vid 01-tiden. De åt 5 ml var. Kissade och somnade snabbt om.

När vi vaknade vid 07-tiden var de däremot desto hungrigare. De åt alla varsina 20 ml i två sittningar. De var så ivriga att de inte kunde sitta stilla och koncentrera sig på att tutta, utan de letade frenetiskt efter nappflaskan. Vi fick mjölk i ansiktet och på ryggen. Oj, oj, men det hamnade till slut i magen i alla fall 🙂

Smilla smaskar i sig

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12