Många hälsningar

Har blivit uppdaterad om Lillan och allt går bra för henne. Hon är försiktig, men tar sig runt i lägenheten. Hon äter. Allt har gått bra med den andra katten, Zimba. Han har fräst lite, men det är allt. Lillan har inte brytt sig. Hon är ju cool med alla andra katter. Nu är Zimba bara nyfiken på Lillan och han ska vara där hon är. Just nu är det badrummet som är Lillans trygga plats.

Valle och Conrad har blivit tingade. De kommer att flytta till en barnfamilj i Stockholm när de är redo. 

Conrad och Valle

Vi har fått julhälsningar även från två snygga killar. Max och Holger mår toppen och trivs. Holger har blivit en jätte likt sina bröder och syster söner.

Max och Holger

Hälsningar från Edit och Eino i sitt nya hem. Allt går bra.

Edit och Eino med sin nya kattfamilj

Min super söta julklapp från Lotta. Den enda i hela världen och den har jag fått 🙂

Min julklapp

Vi har fått många påhälsningar i dag av väntande nya hussar och mattar. I natt kommer katterna sova sött efter allt kel och gos. Det är bara Jasmin som alltid är busig. 

Jasmine busar själv

Missi har varit en hemlös katt, som blivit matat av en kvinna som även låtit Missi bo hos henne, bekostat kastrering m.m. Kvinnan var väldigt orolig för hur det skulle gå med katten eftersom hon bor utomlands på vintern. Kvinnan inackorderade Missi hos oss på pensionat i september och tanken vara tt Missi skulle bo här till april när kvinnan kommer tillbaka till Sverige, men hon vill nu att vi ska göra ett försök att placera ut Missi till ett permanent hem. Missi är en mycket kelig tjej. Hon har utvecklats mycket den tid hon varit här. Hon var väldigt osäker och försiktig när hon kom in.