Missan hälsar (Jonna)

Hej Cecilia
Den lilla svarta kattungen som vi fångade in i Svensboda med kattfällan vi lånade av er bor numera hos Daniela och heter Sotis. Hon är fortfarande lite skygg men kommer fram och gosar och ligger gärna i knät och myser.

Sotis

 

Missan (Jonna)

 

 Missan som vi har haft hemma i en månad har vänt upp och ner på vårt liv. Här är fullt ös nästan hela dagen. Hon älskar vår 10-åriga Sigge och följer honom sida vid sida. Att busa med honom är bland det bästa hon vet. Att se lilla Missan hoppa på stora Sigge och ta nacksving på honom är en syn för gudar. Sigge lägger lugnt tassen på henne, blir hon för envis så slänger han runt henne, men efter en sekund är hon på honom igen. När han tröttnar på hennes påhopp hoppar han upp och lägger sig på husses garderob. Han blir inte arg på henne, utan blivit som en kattunge igen.

Missen och Sigge
Sigge och Missan

  

På nätterna ligger både Sigge och Missan i mattes säng. På kvällarna är det husses knä som gäller. Hon har massor av “skojegrejor” som hon leker med, men det kan lika gärna vara en valnöt! eller en penna, hon håller på i timmar och sen sover hon en stund för att börja om på nytt igen. Hon har verkligen piggat upp vår tillvaro.

Hälsningar
Berit och Lennart

 

Sigge och Missan

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12