Möte med chefen

Den 2 september ringde till Kent Jansson, enhetschef för Länsveterinärerna i Stockholm, och bad om att få boka ett möte med honom. Han visste precis vem jag var när jag presenterade mig även om han försökte få det att låta som att han inte visste det. Han sa först bara Ööhh…ööhh en lång stund innan han sa att jag självklart skulle få ett möte, men vad var syftet med mötet?!

Jag förklarade att detta har pågått länge nog och jag att inte får några svar på mina frågor. Tiden bara går och inget händer! Han sa Ööhh…ööhh en lång stund till och sa att han var tvungen att återkomma till mig med förslag på dag och tid. Han var nämligen väldigt upptagen i olika möten.

Den 9 september åkte jag och Jan till Stockholm för att träffa Kent Jansson. Vi plockade upp två kvinnor på vägen, som inte är involverade i vårt katthem, men kan katt. Vi ville ha helt opartiska vittnen som lyssnade och kunde flika in om det behövdes.

Efter mötet var jag ganska uppjagad och besviken eftersom jag tyckte att jag inte fått svar på mina frågor. Det var flera frågor som de inte kunde svara på alls när jag ifrågasatte hur de såg på olika saker. Mötet var annars bra överlag och Kent lovade att de skulle ta tag i vårt ärende och att den som var ansvarig skulle titta på det i slutet av veckan (v.37).

Den 2 oktober  (v.40)  skrev jag ett mail till Kent Jansson för att fråga vad som hände eftersom jag inte hört något. Jag fick som svar att de inte hunnit titta på ärenden på grund av förkylningstider och han beräknade att det skulle ta 3-4 veckor innan de kunde titta på det… Då är vi inne i vecka 44. Måste vara någon väldigt speciell förkylningsbacill som alla på Länsstyrelsen smittats av…!! Då har det i alla fall gått två månader från det att de sa att de skulle titta på vårt ärende.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670