Mycket missnöjda

När jag kom ner på morgonen var det ett fasligt liv inne hos de minsta. De skrek i högan sky. Jag gick genast för att titta vad det var för fel. Alla tre kravlade runt och skrek. Mamma Lisa fanns hos dem, så jag funderade på vad det var som stod på…?!

Jag provade att kissa dem. De kissade bra alla tre, men var ändå inte nöjda. De fortsatte att skrika och försöka bryta sig ut från boet.

Lee och Lexie. Mamma Lisa och Lasse i bakrunden.
 
Då gick jag vidare med nästa sak som jag tänkte kunde vara fel. Att de inte tyckte att room servicen var bra… Så jag gick och fixade i ordning lite bäbismjölk. Lexie åt 5-6 ml och killarna åt 3-4 ml, så lite hungriga var de. Men när jag satte ner dem fortsatte de att krypa runt och skrika och försöka bryta sig ut… Hmmm…
 
Då byggde jag ut boet, så de fick en fin altan att springa på.
 
Ny altan
 
Det vart bättre en stund. De kravlade runt i en faslig fart och kollade in balkongen.
 
Utforskarligan
 
Sen dög det inte längre och de började de skrika igen!! Vad ska jag hitta på nu?!
Jag provade med mat igen. Lexie sörplade i sig nästan 10 ml! och killarna 5-6 ml var. Sen kröp de in till mamma Lisa igen och somnade. Pust!
 
Försökte känna på Lisa om hon har mjölk åt dem så det räcker, men hon ligger så ihop tryckt och morrar att det inte gick att känna och det var nog därför ungarna var riktigt sura. De kom inte åt att tutta på henne. Annars verkar hon ta hand om dem bra. Hon trycker ihop sig när vi kommer in i lokalen och det var kanske just i samma stund som ungarna vaknade och villa äta. Därav det högljudda missnöjet!
  
_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670