Mycket pyssel idag

Dagen började med att jag såg att jag fått en ros i NT 🙂 Värmer hjärtat att några förstår hur kämpigt det är och stöttar. Det tackar jag för!

Cecilia Moore
På Norrtälje Katthem, för att hon med små medel kämpar för alla hemlösa katter!
Medlem 36 & 37

Idag har Carl-Petter varit här och kastrerat några katter och vaccinerat ännu fler. Gamla kändisar var Juliette (numera Tussen) en av Johannas ungar. Det är så roligt att de dem när de vuxit till sig och även nu se hur lik Tussen är sin mamma.

Tussen och mamma Johanna

Clara (Nu Cajsa) var också på återbesök. Det var henne vi hittade på trappen i en transportbur i höstas. Hon blev adopterad samma dag till en av mina dagis”barn”. Vår snabbaste adoption.

Carl-Petter kastrerar Kakan

Roland har inte blivit bättre i sitt öra av medicinen, så vi fick söva honom för att ta en ordentlig titt och göra rent. Han har varit jätte duktig när vi gjort rent örat flera gånger under veckan, men man kan inte göra lika noga och bra som när de sover. Vi hittade en polyp som hade svällt upp och täppte till hörselgången så att var och gucka från bettet hade svårt att komma ut. Den togs bort och vi gjorde gnisslande rent också. Han kommer få gå på ytterligare en kur antibiotika, så ska det bli bra hoppas vi.

En nyvaken Cajsa

Så fort vi var klara med alla kastreringar fick vi börja plocka ner från köket, för i morgon kommer rörmokaren och ska koppla bort vattnet. Nu är det jätte stökigt… Igen…

Köket

Fler upptäcktsfärder har Novas små sysselsatt sig med och lite bus har de också hunnits med. Provade att bjuda dem på lite bäbismat på morgonen. De nosade på den, men var inte riktigt mogna att smaka. Får prova igen om några dagar. Lotta ställde in baby torrfoder i fall att. Nova smaskade i sig bäbismaten när ungarna inte ville ha den.

Film på You Tube.           Film 1            Film 2

Mat?

Conrad och Valle blev hämtade idag. Flyttar till en barnfamilj i Täby.

Valle och Conrad

Nick provsmakade torrfodret nu på kvällen.

Nick gör som mamma Nova och äter lite torrfoder

Medan Nappe kollar in snyggingen i lyan bredvid.

Nappe flirtar med Tigris

  

_____________________________________________

Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
 
 
 

 

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12