Några presenter

För nästan två år sedan blev jag och min boxer attackerade av en hund och vi blev båda väldigt skadade. Skadan anmäldes då till försäkringsbolaget, men jag var tvungen att vänta minst 1,5 år innan jag skulle skicka in bilder på ärren för att få dem bedömda. Jag har även en liten funktionsnedsättning i en hand efter skadorna jag fick då. Väntar fortfarande på beslut om det. Nu har försäkringsbolaget i alla fall beslutat att ärren räknas som vanprydande och jag fick en liten summa pengar utbetalat i veckan.

Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på för pengarna. Det slutade med att jag handlade några aktiveringsleksaker åt katterna. Ska bli roligt att se om de tycker att de är underhållande. Jag vet att kattungarna kommer att tycka det, men även de äldre behöver aktivering. Jag är speciellt nyfiken på den nedre till vänster på bilden där katten ska leka fram maten. Det måste ju vara något bra till vuxna katter. 

Aktiveringsleksaker

 
Så här roligt har kattungen på bilden! Helt galet roligt!!

OooAAaaaah!

   
Jag är också nyfiken på den man ska odla gräs i. Gräs är ju något som katterna gillar och behöver, men vi har haft problem med våra tidigare odlingar. Katterna välter byttan gräset växer i eller får upp hela rotpaketet när de försöker beta… Resultatet blir… ja, stökigt! Nu får vi se om den här modellen är bra.

Steg ett, ladda byttan och häll på vatten.

Laddar byttan

 
Steg två, sätt på skyddslocket. Nu är det bara att vänta 🙂

Laddad och klar

 
Jag tycker att detta ska kunna fungera bra. Byttan är stadig i sig och gallret ska hindra att hela rotpaketet kommer upp och iväg på fel ställe. Det kom med en antiglidmatta som man använder till byttan sen när odlingen ska serveras. Mattan är inte bara antiglid den har akupressur piggar också, Ooouhh 😉

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12