Nalle hälsar

Hej
Vill bara tala om att jag har det jättebra här med matte, husse o min kompis Sigge. Vi busar, leker och lurpassar på varann. På dagarna ligger vi helst och sover. Min älsklingsplats är att ligga på husses bröst tills han måste släppa ner mig för jag blir så tung och varm. På nätterna så är det husses säng som gäller. Matte tycker det är så roligt att väcka “sina killar” på morgonen där de ligger och snusar bredvid varandra.  Till frukost sitter jag och Sigge på pallen vid bordet och väntar på vår leverpastejsbit som vi får varje morgon. Mums.

Nalle och Sigge

Jag har haft besvär med mina öron så vi var till veterinären och hon var jättedum och satte en tratt på huvudet på mig. Det tyckte jag inte om. Matte och husse skrattade åt mig för jag såg så rolig ut när jag försökte gå omkring. Sen tycker jag inte om när matte gör rent öronen på mig, men hon är envis så jag får finna mig i det.
Nu har jag börjat vara ute längre stunder och har lärt mig att jag kan bli insläppt på baksidan också. Det finns mycket att lukta och undersöka.  Nu ska vi få kvällsmat och sen blir det kvällsgodis,” Kitstick” som vi båda älskar.
//Nalle

Sigge och Nalle