Fyra flyttar

Nappe blev hämtad nu på morgonen av nya husse och matte, som ordnat inför hemkomsten av vårt lilla charmtroll. Vi håller tummarna lite extra för Nappe, för att han är döv och att det ska gå bra för honom. Husse och matte har koll och är insatta, så det kan inte gå annat än bra för dem 🙂

Nappe och Nilla

 
Jan fortsätter i karantän idag. Han har spacklat klart och slipat. Idag målar han och gör lite annat fix medan färgen torkar.

Jan målar

 
Jag hade en visning efter lunch idag, som resulterade i att Nova och Torsten blev bokade. De kommer att flytta till en villa på landet. Det finns en honkatt i hushållet redan på 2,5 år, som är en hittekatt från början. Nova flyttade på en gång och Torsten flyttar efter om en vecka. Vi bestämde så för att göra övergången lättare för katten som finns i hushållet redan. De kommer bli granne med Sigge från Upplands Väsby, som flyttade för två veckor sedan.

Nova

 
Nikita har också blivit hämtad idag. Hon flyttar hem till Ruter som adopterades i december.

Nikita

 
Roxie har också blivit hämtad idag. Hon flyttar till en barnfamilj. Svansen har läkt fint och all medicinering är avklarad. Hon mår bra och är redo att flytta.

Roxie

  

Själv har jag börjat med att storstäda tvåans box där den vita familjen bott och härjat i tre månader. Det är bara Nilla kvar nu när alla i familjen har flyttat, så hon får flytta in till de andra kattungarna.

Tomt efter flytt

 
“Nya” syskonen Nilla och Timmy har funnit varandra. Det är toppen eftersom de ska flytta tillsammans om några veckor.

Timmy och Nilla

 

Jag skruvade ner alla hyllplan och dammsög ordentligt. Fick för mig att spackla igen alla trasigheter som blivit. Har fått en hel del av färg från en medlem sedan tidigare, så det finns att tillgå 🙂 Det är snabbt målat i helgen. Det är ju inte så stort och inga hela väggar. Får jag bara sovmorgon i morgonbitti, så är jag nöjd, sen är det bara att köra på efter frukosten 🙂

Spacklat

 
En stor laddning möss har anlänt till katthemmet idag från Margareta i Nyköping. Jätte fina! Lika spännande varje gång att öppna paketet och se vilken färgkombinationer mössen har denna gång 🙂 Varje mus är unik.

Möss från Nyköping

   
Gräset fortsätter att växa i odlingen på fönsterbrädan. Fem dagar sedan sådden.

Gräsodlingen

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12