Öppen lördag på katthemmet

Det var faktisk riktigt bra uppslutning på katthemmets första öppna lördag. Många kändisar (medlemmar och faddrar) som kom för att hälsa på och en del nya ansikten. Vi fick en hel del blötmat och en fin tunna att förvara torrfoder i. Även 3 kg köttfärs och en stor burk med räkor, så det blir fest även denna helg! Vi är jätte tacksamma för alltihopa! 😀
Ny fodertunna

Vi fick också två nya medlemmar. 😉
Charmtrollet Gabriel blev tingad. Han flyttar på tisdag till en barnfamilj i Grisslehamn där det finns två hundar och en katt redan i hushållet. Även en av Novas små hanar, Nick, blev tingad idag.

Gabriel

Vi provsmakade räkorna på förmiddagen. Kattungarna har aldrig ätit räkor förut. Några låg och sov, men jag ville retas lite och när jag höll fram en räka framför nosen vaknade de på en gång och slet åt sig räkan. Hur vet de att det är gott innan de smakat?

Kicken vaknade med en räka framför nosen

Veiron och Victoria tyckte att jag inte delade ut räkorna fort nog (jag tyckte att det var de som åt fort), så de såg till att ta för sig från utdelningsskålen.

Jätte gott med räkor!

Nova hittade en ny leksak idag, som hon blev överförtjust i. Det är en kong som är insydd i ett tyg med ben, så att den ser ut som en bläckfisk. Den har varit Zelmas, men hon tycker inte att den är någe rolig alls. Jag kastade bara in den till katterna igår, för att se om de ville leka med den. Nova hittade den nu på morgonen.

Nova busar

Smilla och Ros-Anna fann varandra på morgonen. De busade med varandra en lång stund. Härligt att se!

Smilla och Ros-Anna

 Bara en härlig bild…

Nova myser