Öppen lördag

Vi har haft många besök idag på öppna lördagen. Några som kom för att hälsa på oss och snacka med katterna och lämna mat. Några som funderar på katt och var nyfikna. Några som ville adoptera katt. En bra dag med andra ord.

Bianca blev adopterad idag. Hon blir innekatt i Norrtälje hos en dam som är hemma mycket. Hon har bott 31 dagar hos oss. Bianca kommer att få heta Maja.

Bianca busar lite i köket innan hon åker

 

Crille har blivit tingad och flyttar på måndag till en dam i villa i Norrtälje.

Crille

 

Soda, som är en hona på 11 år kom in idag till katthemmet. Hon är kastrerad och vaccinerad, samt att hon är en innekatt och har inte träffat andra katter. Därför kan hon komma direkt in i katteriet utan att sitta i karantän. Hon har stått på väntelistan sedan februari.

Soda fick flytta in med syskonparet Busse och Trulsan. Det har inte varit några problem. Trulsan ville ligga med på Sodas filt och det tyckte Soda var okej.

Soda och Trulsan

   

Rolle och Lotta trivs ihop.

Rolle och Lotta

   

De två småttingarna som Kiara har fått ta hand om mår jätte bra. De diar hela tiden tror jag 😉 Kiara tar väl hand om dem.

Kiara med de små

   

Dragan blev helt slut efter att ha agerat värd hela förmiddagen. Han somnar precis som kattungarna gör. Mitt uppe i någonting och bara totalsomnar. Han är trygg här hos oss 🙂

Dragan

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670