Så j*vla trött på folk!

Lätt att köpa katt. Lätt att göra sig av med katten när det inte passar längre!

Något händer och det blir obekvämt att äga katt. Det kan kan vara på grund av väldigt olika anledningar. Allt från att man fått barn, ska flytta, katter som inte kommer överrens i hushållet till att en katt kissar på fel ställe.

Det gemensamma är att ägaren inte har vilja eller tålamod att göra det som krävs för att få det att fungera eller göra det som krävs för att hitta ett nytt hem åt katten.

Vi blir dagligen kontaktade av kattägare som vill bli av med sin katt av olika anledningar. Oftast vill de inte lyssna på vad vi har för råd att komma med, för de “har redan provat ALLT!” Problemet är bara det att de inte kan ALLT om katter (oftast väldigt lite) och kan därför omöjligt ha provat ALLT. 

I vissa fall vill de i alla fall sätta upp katten på kö för att vi ska kunna hitta ett nytt hem åt katten. Vi har en omplaceringssida på vår hemsida med de katter som behöver flytta till nya hem läggs upp.

Ofta ska allt ske igår… En katt som lades upp på hemsidan 2018-11-19 fick idag en passande matchning på ett hem. När jag skulle samordna det hela fick jag veta att katten avlivades igår!!! Inte ens tre dagar kunde man vänta på att vi skulle hitta ett hem!

Avlivad 2018-11-23

Shira
Shira

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01