Kenzo hälsar (Sico)

Hej,

Det går väldigt bra. Sico har fått byta namn och numera kallar vi honom för Kenzo. Vår andra kisse Azumi eller Azzi som vi kallar henne har varit lite avvaktande och mest ignorerat honom i början, men efter två dagar så kravlade sig Kenzo upp i stolen på balkongen där Azzi låg och sov och då slickade hon honom ren, så hon har accepterat sin nya kompis. Fast Kenzo är väldigt på hela tiden och Azzi tröttnar när han inte ger sig och kan fräsa åt honom men det är väl normalt.

Kenzo och Azzi

 
Han är ett riktigt litet charmtroll och busar hela tiden, men han har noll koll på vad man kan och inte kan göra, så man får vakta honom så han inte ramlar och slår sig för han kastar sig fram överallt.

Kenzo

 

Bara att gå och lägga sig är ett företag, han ska först hoppa omkring i sängen som en gräshoppa efter gud vet vad, innan han kan somna, oftast mellan oss, men när vi vaknar brukar han komma fram under sängen så han går dit på nätterna. Men han verkar vara trygg och äter bra så det är väl bara hoppas att det blir finväder i sommar då får han följa med oss ut till Ljusterö där mina svärföräldrar har stuga och han kan få springa i löplinan på gräsmattan.

Tusen tack för att ni gör ett sånt viktigt jobb. Ni borde ju inte behövas, men som tur är finns det någon som bryr sig om katter som inte har fått en sån bra start i livet.

Med vänlig hälsning
John & Peter