Sirpa och Hellen hälsar

Hej!
Nu har vi varit med om flera äventyr tillsammans. Båda katterna har varit ute i sele nu. Något som Sirpa (Destiny)tyckte var hemskt och Hellen (Gucci) galet. Ingen av dem har lämnat famnen och vågat sig ner på marken. Vi får se om det någonsin blir något som de gillar 🙂

Hellen
Hellen

 

Förra veckan bodde vi tillsammans med lilla taxen Rut och det gick så himla bra! Tror inte att Sirpa och Hellen har träffat andra hundar än Selma tidigare. Sirpa tyckte att Rut var det mest spännande hon träffat och följde efter henne överallt. Nosade på Rut och höll allmän koll på henne. Hellen var lite mer skeptiskt och satt helst och stirrade ut Rut eller åt upp all mat.

Sirpa
Sirpa

 

Ja, det är så himla fina och otroligt charmiga. Alla som kommer hem till oss charmas nästan ihjäl av dem(inklusive vi själva). Sirpa följer efter alla och pratar och pratar och helst av allt vill sitta på en axel mest hela tiden. Och Hellen sitter gärna och kurrar högt någonstans i närheten av en för att sen sätta sig i knät och dregla och dregla av gos.

 

Hellen
Hellen

 

Det här kommer att gå toppen även i fortsättningen!
Johanna och Tina

Hellen och Sirpa
Hellen och Sirpa

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21