Snabbt in, snabbt ut

Den unga honan jag tog emot igår blev adopterad på en visning nu på förmiddagen. Den var en pappa med sin dotter som kom och tittade. Pappan ville egentligen ha en 12-veckors kattunge, men vi har inga inne just nu utan de är ju mellan 4,5 och 9 månader. Dottern blev jätte förtjust i Lisa, så hon fick flytta på en gång. Bara en snabbvisit över natten 🙂 Lisa eller Disela som hon kommer heta kommer att komma tillbaka 15/3 för att bli kastrerad.

Lisa

Det blev inget golv lagt idag heller. Spacklet hade inte torkat, för att det varit för kallt i rummet. Nu har vi haft ett litet elelement som stått hela dagen och även nu under natten, så imorgon hoppas jag att vi ska få vårt golv lagt. Jan har fortsatt att jobba där inne idag, men att fixa taket och bygga in lite andra rör.

Jag har fixat lite annat smått i köket. Sådana där små grejer som ska göras när det stora är klart, men lätt glöms bort för man “flyttade in” för fort. Sen vänjer man sig vid hur det är och då förblir det så. Jag har även kopplat in ett litet högtalarsystem som jag fått med fyra små högtalare. Två hamnade inne hos katterna och två ute i köket. På så sätt vår vi samma musik i båda utrymmena. Bra för katterna med lite hemmaljud. Jag har även hundtränings cd med vardagsljud och en med fyrverkerier och annat. Tänkte köra lite sånt för att träna katterna.

Handpenning är nu lagd på Nilla, men kvinnan var osäker på Nova. Hon ville ha två kattungar. Men Nova är nästan en kattunge kan man ju tycka 😉 och två är bättre än en . Sen gör man ju en godare gärning när man tar en äldre katt tycker jag. Alla vill ju ha kattungar. Nova är ju inte året fyllt ännu.

Idag fick jag svar från NT om annonsering. Vi kommer att få en annons på 80 x 133 mm av dem. Sen skulle det inte vara några problem att annonsera på prylmarknaden enligt marknadsanvarig. Vi har försökt det tidigare och stött på problem eftersom Lokus inte ansett att vi varit privatpersoner, men med detta hoppas jag att vi i alla fall kan få annonsera att vi har katter. Dock kommer vi fortfarande inte kunna annonsera under upphittat då det kostar 310 kr för ett införande.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670