Sökta bidrag

Jag har sökt pengar från ett dussin olika fonder och föreningar i hopp om att få något bidrag till kastreringar och eventuellt till utegårdarna. Tyvärr så ser det inte ut som att våra insamlade pengar kommer att räcka till bygget av utegårdarna och veterinärvårdsutgifterna är ju konstanta.

Idag fick jag ett brev från Svenska Djurskyddsföreningen, som vi också är medlemmar i, att de avslagit vår ansökan om ekonomiskt bidrag till kastreringsprojekt samt byggnationer. De gav mig en väldigt konstig motivering, som jag var tvungen att maila dem om fråga vad i alla sina dar de menade…

En av Svenska Djurskyddsföreningens ståndpunkter är att bidragssökande skall följa svensk lagstiftning där TNR inte ingår.

Anser de att vi inte följer svensk lagstiftning? Tyvärr var det sent på eftermiddagen som vi fick posten, så jag får vänta på svar tills nästa vecka. Men jag kan inte hjälpa att bli orolig att någon ägnar sig åt en smutskastningskampanj mot katthemmet, eftersom även Serla hade fått tagit del av information som någon skickat till dem som gjorde att de inte ville associeras med oss och valde att inte låta oss ta del av prispengarna. Jag fick aldrig veta vad det var tyvärr, så vi fick aldrig en chans att försvara oss.

Varför är min fråga? Det måste vara en person som hatar katter eftersom det bara är katterna som blir lidande.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670