Sommarkatten med i almanacka?

Jag skulle titta på en ny almanacka för att kunna göra bokningar och annat i under nästa år. När jag tittade igenom en katalog för olika almanckor, så hittade jag en kalender för hela året att sätta på väggen. De kallade den för “Hela året runt”. Men varför sitter det en ledsen katt där hösten börjar??? Är det en så vanlig grej att lämna sin katt efter sommaren att det nu finns med som en del i planeringen?!

Ledsen katt

 

Busse och Trulsan fick komma ut i köket och kolla läget. De var väldigt nyfikna och skulle titta och nosa på allt. Att det fanns hundar på plats bekymrade dem inte det minsta. Busse hade lite ståpäls på rumpan, men inget fräsande eller några andra tecken på att det var läskigt. Bara nyfiket.

Zelma, Busse och Thea

 

Trulsan hade inga större problem med att bli påbusad av Thea, men hon funderade på om det var roligt eller inte. Det kanske inte hade fungerat lika bra om Thea varit en stor busig retriever… Thea är bara 1/3 av Trulsans storlek 😉

Thea och Trulsan

 

Kollade Roland öron idag med otoskopet och ingen tumör syntes till! Jag hittade bara lite vax, så att tvätta öronen kommer han inte ifrån 🙂

Jag har en månad kvar att avsluta i almanackan. Bilderna är utvalda, men jag ska skriva klart texten. Sedan ska mina medarbetare få korrekturläsa. Lite finputsning och på fredag skickas den iväg till tryckeriet.

  _____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670