Stort tack!

Jag vill tacka Berit och Lennart som tog med sig sin släpkärra idag när de var här och städade. När de var klara på katthemmet, så tog de hand om alla soporna. Det var jätte skönt att få hjälp med det 🙂

Jag vill också tacka alla som skickat in kvitton till katthemmet på Royal mat. Det har kommit in ett dussin kvitton senaste tiden 🙂

Ralle slappar på eftermiddagen.

Ralle

 

Jan slutför sista delen av snickeriarbetet på blåa båset. Nu är det bara golvet som han ska spackla innan jag kan måla det.

Jan

 

Själv ägnade jag en del av eftermiddagen åt att ta bort fler tovor på Neffi. Hon är så kelig att hon inte vet till sig. Det är svårt att klippa med en vass sax på någon som svassar fram och tillbaka och bara ska stryka kinden mot mig hela tiden. Jag fick också några små kärleksnafs mellan varven, men sessionen slutade med att jag fick en rejäl kärlekstugga! Numera har jag tre hål i vänster hand. Ömt och svullet, men jag överlever. Verkar som jag blivit immun mot kattbaciller. Behöver inte gå till doktorn och få antibiotika längre.

Jag och Jan skulle ta bort stygn på några honor som kastrerats, men det slutade med att jag blev rejält riven och då ville jag sluta försöka vara nyttig för dagen… Ibland går det inge bra bara.

Lotta hade lite ont i halsen när hon vaknade, men hon kände sig inte så pass sjuk att hon behövde stanna hemma, så hon kom och jobbade som vanligt. På eftermiddagen hade över 38 grader. Och snöstorm på det. Vilken dag!

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670