Synad i sömmarna

Jag satt med lite pappersarbete på förmiddagen och kände att någon studerade mig… Det var blyga Astrid som kommit ut ur boxen medan Lotta städade och satt nu och betraktade mig. Ett otroligt framsteg! Astrid har gömt sig för det mesta sedan hon kom hit. Hon har varit en jätte bra styvmamma åt andra kattungar vi fått in, men hon är mycket misstänksam mot oss. Hon har börjat tina upp senaste veckorna. Hon satt länge och studerade mig. Skulle vara spännande att få veta vad hon tänkte.

Astrid

 

Jag fortsatte att jobba och när jag tittade upp igen då var det en annan tjej som satt och studerade mig…

Rose

 

Carl-Petter har varit här idag och kastrerat och vaccinerat katter.

Amadeus är här på pensionat, men han hade beställt en vaccination och en allmän koll.

Carl-Petter och Amadeus

 

Jones blev hämtad idag. Han har bott 110 dagar hos oss på katthemmet.

Jones i mitten

 

En äldre kastrerad hankatt som gått ute i Norrtälje flera månader kom in till oss i dag. Han har haft ett halsband på sig i en månad med ett meddelande som uppmanat att en eventuell ägare skulle höra av sig, men tyvärr har ingen gjort det. Ett äldre par har matat honom hela tiden. De har kallat honom för Kompis.

Kompis

 

Hemtjänsten ringde till mig idag om att de hade en äldre kvinna som behövde åka in på sjukhus, men hon vägrade för att det inte fanns någon som kunde ta hand om hennes katt. Hemtjänsten visste inte vad de skulle göra. Katten kunde inte bara lämnas ensam i lägenheten. Ingen visste hur länge ägaren kunde vara borta. Jan hade precis åkt till sopstationen i Norrtälje, så jag ringde till honom och bad att han skulle åka förbi och hämta katten.

En vacker och mycket tillgiven hona, Drottning Kristina.

Drottning Kristina

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670