Artikeln är ute!

Artikeln i Roslagens Bomarkand av Emelie Fransson har kommit ut! Och den är så bra skriven!

Roslagens Bomarkand

Om du inte fått den i brevlådan läs den här

Tigris sår har nästan läkt ihop nu och hon har suttit klart i karantän. Hon är avmaskad, vaccinerad och kastrerad. Hon får flytta in till Lillan, Tjejen och Dalton. De är lugna och snälla. Tigris är en försiktig tjej, så denna lugna grupp passar bra.

Tigris blir välkomnad

Nova, Ninni och Ruter får flytta in till Johanna och Jasmine. De nyinflyttade är lite försiktiga och tycker att det är läskigt, men ingen fräser på någon. Tänkte att Ramon skulle bo med tjejerna, men han bara tokvägrade. Han började klösa på grinden och skulle bara komma ut, så han fick bo kvar i sitt gamla bås. Jag flyttade på Esmeralda in till Skorpan och Fia-Lisa.

Nu när tjejerna är flyttade från lilla mini-karantän har Jan kunnat fixa till dörren bland annat. Har varit “provisoriskt” i nästan ett år nu.. Det blev mycket ljusare och trevligare. Vi slipper nu böja oss ner när vi ska in och ut, för på något vis lyckades vi alltid slå i huvudet… Kommer lite fler hyllor och en lampa ska upp. Sen när vi har råd ska vi lägga plastmatta även här på golvet.

Undangömmet